Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:36  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

PSC I ERC SIGNEN UN ACORD DE GOVERN A L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ

  • Ple 26 de novembre de 2019

    Ple 26 de novembre de 2019

8/4/2020

Amb aquest acord, ERC obté la primera tinença d’alcaldia i portarà les àrees de promoció econòmica, comerç i turisme.

 

El PSC i ERC de Montmeló han tancat un acord de govern que els dona la majoria absoluta al plenari amb set regidors. El republicà Albert Montserrat s’incorpora al govern amb aquest acord i es converteix en el primer tinent d’alcalde i obté un lloc a la junta de govern local. A més, es farà càrrec de les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme.

 

Segons han informat les dues agrupacions locals en un comunicat aquest dimarts, el pacte de govern es va segellar el passat 26 de març. Repeteix l’acord del mandat anterior on el PSC i ERC ja van governar plegats durant part del mandat.


L’acord estableix que el regidor d’ERC serà el representant de l’Ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) mentre que el PSC es queda amb la representació a l’Associació Catalana de Municipis i a la Federació de Municipis de Catalunya.

 

El pacte inclou un acord programàtic basat en els plans d’actuació que les dues formacions van presentar a les eleccions del maig de l’any passat. Aposten per “consolidar la cohesió social i la convivència ciutadana, millorar el benestar de la ciutadania i impulsar la projecció del municipi, cercant sempre la complicitat i el consens amb la resta de forces polítiques presents al plenari”.

 

Font: el9Nou.cat

 

 Data de modificació: 09/04/2020 19:15:44