Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:29  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

COCA-COLA DONA MÉS DE 5.800 AMPOLLES DE BEGUDES

  • La planta de Coca-Cola a Martorelles

    La planta de Coca-Cola a Martorelles

10/4/2020

Ahir dimecres 8 d'abril, es va rebre la donació que l'empresa Coca-Cola ha fet a l'Ajuntament de Montmeló, de diversos productes de la marca i que seran distribuïts a tots els treballadors i treballadores i a les persones voluntàries que estan treballant aquests dies en tasques essencials.

D'aquesta forma Coca-Cola atén la demanda solidària que es va fer per tal de dotar de begudes al personal que està treballant a primera línia en diferents llocs i serveis relacionats directament amb la pandèmia de la Covid-19.

L'aportació solidària ha estat molt copiosa. El donació ha estat de 3.360 ampolles d'aigua, 1.824 ampolles de Nestea i 630 ampolles de sucs Minute Maid. Un total de 5.814 ampolles. L'Ajuntament de Montmeló està portant a terme el lliurament de material entre els diferents grups, persones i entitats que ho necessiten, com és el cas de la residència Can Dotras, el grup d'assistència a domicilis, la Policia Local, el grup de voluntaris de Protecció Civil, la brigada municipal de serveis i obres, Càritas Parroquial, etc.

Un fort agraïment per aquesta col·laboració solidària.

 

 Data de modificació: 09/06/2020 10:16:34