Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:38  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

EL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ OBRE UN NOU CANAL DE COMUNICACIÓ PER WHATSAPP AMB LES PERSONES USUÀRIES DEL SERVEI

  • Whatsapp SLO

    Whatsapp SLO

8/4/2020

A principis de març es va incorporar una nova tècnica al Departament de Promoció Econòmica per donar una atenció molt més individualitzada i reforçar l’ajuda a les persones amb més problemes d’ocupabilitat.

 

Arran d’aquesta incorporació, i entre altres iniciatives, com és ara el canvi de l’Espai de Recerca de Feina a la G2M o l’atenció amb cita prèvia, des del Servei Local d’Ocupació s’ha obert un nou canal de comunicació via whatsapp (663 213 954) amb tots les persones usuàries; fins ara es comunicava per correu electrònic, i alguna trucada telefònica, ara també per whatsapp.

 

Es tracta de buscar la major eficàcia possible en la comunicació dels missatges que hi hagi: ofertes de feina, novetats legals, propostes de formació, accions grupals d’orientació, etc. Paral·lelament, l’atenció individual per whatsapp dona una major proximitat i, per tant, es podrà aconseguir una millor diagnosi de la situació que hi hagi en cada cas, i un millor assessorament.

 

Des de dimarts 8 d'abril es van començar a enviar els missatges de forma individualitzada i durant aquesta setmana s’aniran enviant la resta. Els usuaris del Servei Local d’Ocupació han d’afegir el contacte a la llibreta d’adreces, i en endavant poden utilitzar també aquest nou canal per plantejar qualsevol qüestió relacionada amb el Servei.Data de modificació: 20/11/2020 21:10:33