Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CAP SALUT DE MONTMELÓ OBRIRÀ DE 8 A 20 H DIVENDRES SANT I DILLUNS DE PASQUA

  • CAP

    CAP

8/4/2020

Malgrat es tracta de període festiu, el Centre d'Atenció Primària de Montmeló, obrirà en el seu horari habitual, de 8 a 20 h. L'obertura dels Centres d'Atenció Primària de l'àrea Metropolitana Nord s’ha pres per tal d’assegurar la millor atenció a la població.

 

El divendres 10 i el dilluns 13 d’abril –Divendres Sant i Dilluns de Pasqua– es mantindrà obert el Centre d’Atenció Primària de Montmeló. Així doncs, malgrat es tracta de període festiu, aquest centre obrirà en el seu horari habitual, de 8 a 20 h.

 

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que es podrien donar per tractar-se de quatre dies festius seguits.

 

Des de fa setmanes, davant la situació actual, l’Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l’atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica. De manera que s’ha afegit l’atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.Data de modificació: 09/06/2020 10:18:07