Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:33  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ SE SUMA AL GRAN REPTE ESPORTIU "BCN ES MOU DINS DE CASA"

  • BCN es mou dins de casa

    BCN es mou dins de casa

9/4/2020

Es convoca la ciutadania als balcons per fer una sessió de fitnes simultània el proper diumenge 12 d’abril a les 12:00 hores amb l’objectiu de sumar el major nombre de persones, de totes les edats i en qualsevol condició física.

 

Des de l'Ajuntament de Montmeló ens volem sumar al gran repte esportiu que ha llançat l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, d’una sessió de fitnes compartida i simultània des dels balcons o des de qualsevol lloc de cada casa.

 

La convocatòria oberta a tota la ciutadania és per al diumenge 12 d’abril a les 12:00 hores, en la que es compartirà una sessió de fitnes d’uns 3 minuts de durada per assolir la fita del major nombre de persones fent exercici i ballant des de casa seva.

 

El gran repte consistirà en realitzar una coreografia, que podem practicar aquestes dies, tothom pot sortir al balcó a fer exercici una estona. Es podran enviar vídeos de l'activitat que s'hagi fet per fer després un vídeo global. Pot ser al balcó, dins de casa, des d'on es pugui fer qualsevol exercici durant el confinament.

 

S’ha creat una coreografia dissenyada especialment per a l’ocasió per part dels equips tècnics dels CEM i que es posa a disposició de tothom a través del canal de Youtube de BCN Esports per anar practicant fins al dia del gran repte, el diumenge 12 d’abril a les 12:00 hores.  La coreografia s’ha creat amb la cançó "Ballarem", del grup KOERS, els quals l'han cedit gratuïtament els drets d’autor.

 

Concurs ciutadà de vídeos #BCNesmoudinsdecasa

A més de les persones que surtin al balcó a fer la sessió de fitnes compartida, des de l’Institut Barcelona Esports s’anima també a aquelles persones i famílies que facin la sessió que es gravin en vídeo, i el poden enviar al correu: BCNesmoudinsdecasa@gmail.com.

 

El concurs de vídeos curts ≠BCNesmoudinsdecasa és una de les accions de la campanya “Barcelona es mou dins de casa”.

S’ha convocat un concurs ciutadà de vídeos curts, de 30 segons de durada màxima, que mostrin com cada família o cada persona es mou fent esport en el seu domicili.

  • El Barcelona Sport Film Festival incorporarà també aquest concurs en l’actual edició, programant una sessió especial per mostrar els millors vídeos realitzats.
  • Es premiaran el dos millors vídeos ≠BCNesmoudinsdecasa amb els premis: 2 dorsals de qualsevol cursa de la ciutat, al primer premi; i 2 dorsals per a una cursa de la ciutat de 10 kilòmetres de recorregut, per al segon premi.    
  • Per a més informació: Barcelona.cat/esports


Data de modificació: 09/06/2020 10:17:04