Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:42  |  24/07/2021

Data i hora oficial

El temps

GARANTIDA LA TORNADA A L’ESCOLA GRÀCIES A L’ACORD AMB NETLLAR

  • Netllar

    Netllar

7/4/2020

Netllar ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Montmeló que ofereix connexió gratuïta per tal de garantir la tornada a l’escola de forma virtual a tot l’alumnat del municipi.

 

Des del Departament d’Educació s’han fet arribar les indicacions sobre l’operativa necessària per tal que l’alumnat amb necessitats de connectivitat i d’accés a les eines tecnològiques en pugui disposar per iniciar el tercer trimestre de manera virtual.

 

A Montmeló la connectivitat està assegurada gràcies a l’acord amb l’empresa Netllar que facilitarà gratuïtament connexió de fibra a 50 Mb i telefonia mòbil amb 3 GB de dades i fins a 100 minuts de trucades de veu.

 

L’Ajuntament, en coordinació amb els centres escolars i amb l’equip de Serveis Socials, està elaborant la relació de l’alumnat que gaudirà d’aquest acord.

 

Pel que fa als equips l’Ajuntament garanteix la plena cobertura mitjançant la distribució dels equips actualment inactius al Centre de Formació i Recursos G2M i a altres ubicacions, que completaran la cessió dels equips per part dels centres educatius.

 

Actualment s’estan ultimant les operacions per aconseguir que el 14 d’abril, data prevista en principi per a l’inici del tercer trimestre, tothom estigui en plenes condicions de seguir les classes.Data de modificació: 07/04/2020 12:39:27