Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:07  |  14/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ES POSPOSA EL GRAN PREMI MONSTER ENERGY DE CATALUNYA DE MOTOGP

  • MotoGP

    MotoGP

8/4/2020

Com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La FIM, IRTA i Dorna Sports han confirmat aquest matí l’aplaçament del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, previst del 5 al 7 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

 

Com que l’estat actual de la situació es troba en permanent evolució, la nova data del Gran Premi de Catalunya no es podrà confirmar fins que no s’aclareixi quan serà possible celebrar esdeveniments esportius. Dorna Sports publicarà un calendari revisat tan aviat sigui possible.

 

Totes les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional. Tan aviat es confirmi la nova data del Gran Premi, s’informarà degudament a tots els espectadors de les opcions disponibles, tant pels que han adquirit l’entrada a través del web del Circuit (www.circuit.cat) com a través d’altres canals.Data de modificació: 09/06/2020 10:18:18