Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:18  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMS DIES PER PARTICIPAR EN EL PRIMER CONCURS DE RELATS, PREMIS "ESCRIU-MÓ"

  • 1r concurs de relats de Montmeló: Premis Escriu-MÓ

    1r concurs de relats de Montmeló: Premis Escriu-MÓ

28/4/2020

Us agrada escriure? No us ha passat pel cap muntar una història a partir d'un objecte? D'una situació?  D'una persona? Ara que som a casa pot ser el moment de demostrar que tens coses a dir i descobrir la teva vena literària, creant un relat a partir del no res... Posa't a prova i demostra fins on ets capaç d'arribar davant d'un paper o una pantalla en blanc.


L'àrea de Cultura de l'Ajuntament, juntament amb l'Oficina de Català i Òmnium Montmeló, han organitzat un concurs per convidar-te a escriure un relat d'entre 1 a 3 pàgines de temàtica lliure. Tens temps de pensar, imaginar, crear i redactar el teu text per enviar-nos-el a montmelo@cpnl.cat abans del 30 d'abril.

 

Per tal que tothom pugui participar, s'estableixen tres categories per edats: categoria A, fins a 12 anys, categoria B, de 12 a 18 anys, i categoria C, majors de 18 anys. Els relats han de ser  inèdits i escrits en llengua catalana. El tema dels relats és lliure. El termini de lliurament dels treballs finalitzarà dijous 30 d’abril abans de les 24 h. El veredicte oficial es farà públic dilluns 11 de maig mitjançant el web www.montmelo.cat. Aquell dia es comunicarà el dia i lloc de lliurament presencial dels premis El tema dels relats és lliure.


T'hi animes? El temps comença ja!

 Data de modificació: 09/06/2020 10:00:20