Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:23  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

CONFIRMADA LA NOVA DATA DE LES EUROPEAN LE MANS SERIES

  • European LeMans Series

    European LeMans Series

3/4/2020

Se celebraran el 29 d’agost de 2020 al Circuit de Barcelona-Catalunya i seran la tercera prova de la temporada del campionat de resistència.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Les European Le Mans Series, previstes  inicialment per aquest cap de setmana i posposades com a conseqüència de la COVID-19, ja tenen nova data confirmada. D’acord amb el promotor de l’espectacular campionat de resistència, la prova del Circuit està programada per al 29 d’agost.

 

Les European Le Mans Series han presentat avui el nou calendari de la temporada 2020, que finalment s’estrenarà a mitjans del mes de juliol i tindrà una durada de quatre mesos en comptes dels set inicialment previstos. Les ‘4 Hores de Barcelona’ seran la tercera ronda de la temporada del campionat francès.

 

Tanmateix, tal i com remarquen els promotors de les European Le Mans Series, aquest calendari revisat queda subjecte a modificacions segons l’evolució de la crisi provocada per la COVID-19.

 

Els aficionats que ja disposaven d’entrades per les European Le Mans Series rebran un reemborsament automàtic de la compra al llarg de la setmana vinent. En els propers dies, es tornarà a activar la venda d’entrades amb la nova data de l’esdeveniment.

 

 Data de modificació: 09/06/2020 10:20:12