Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:15  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

FELIÇ DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL 2020

  • Dia internacional del llibre infantil

    Dia internacional del llibre infantil

2/4/2020

L'IBBY promou des de 1967 la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil que se celebra el 2 d'abril (coincidint amb la data de naixement de Hans Christian Andersen), amb l'ànim d'inspirar amor pels llibres i la lectura i per cridar l'atenció de la comunitat internacional sobre la literatura infantil i juvenil.

 

Consell Català de Llibre Infantil i Juvenil - Enguany la secció d'Eslovènia difon el cartell i el missatge escrit per Peter Svetina i il·lustrat per Damijan Stepancic.

 

El Consell  ha decidit sumar-se a la proposta de l’IBBY d’enregistrar un vídeo amb el missatge del dia internacional. Concretament ha preparat un vídeo en el qual 25 infants i joves llegeixen el manifest d’enguany.

 

A més a més es proposa una acció a les xarxes per tal que els infants i joves que ho desitgin pengin un vídeo recomanant alguna lectura a d’altres i infants i joves a través de les aplicacions de missatgeria (whatsapp, telegram...) o de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, Tik Tok...).

 

Volem que aquest dia siguin ells els prescriptors, siguin ells els protagonistes. Les etiquetes sota les quals recollirem tots els vídeos seran les següents:

  • #elsinfantsrecomanen
  • #elsjovesrecomanen
  • #DiaLIJ20

 Data de modificació: 09/06/2020 10:20:51