Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:17  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

INFORMACIÓ D’INTERÈS PER A LES PERSONES A L’ATUR

  • Alta com a demandant d'ocupació

    Alta com a demandant d'ocupació

2/4/2020

Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’ha obert un nou procediment per a que les persones que s’hagin quedat a l’atur i no hagin estat mai apuntades puguin inscriure’s, doncs l’atenció presencial a les seves Oficines de Treball de la Generalitat s’ha suspès.

 

La inscripció es pot fer de forma telemàtica, per internet, emplenant el formulari que es pot trobar al web del SOC o bé per telèfon, trucant gratuïtament al 900 800 046.

 

D’altra banda, el tràmit de renovació de demanda, per a les persones aturades ja inscrites, es fa de forma automàtica per part del SOC, la persona usuària no ha de fer res.  També es faran de forma automàtica els pagaments de la Renda Garantida, la pròrroga de subsidis i les declaracions anuals de persones majors de 52 anys, sense que la persona usuària faci cap actuació.

 

En tercer lloc, en el cas de les persones que s’han quedat a l’atur però que ja havien estat inscrites abans al SOC, poden contactar directament amb el Servicio Público de Empleo Estatal per tramitar la prestació a través del web: www.sepe.es, o sol·licitar suport al telèfon 93.619.09.98. Cal tenir present però, que les persones que s’han vist afectades per un ERO o un ERTO no han de fer res, doncs és obligació de la seva empresa contactar directament amb el SEPE. Si mai heu estat inscrits com a demandant d’ocupació però, aleshores sí que heu de fer la inscripció a la pàgina web del SOC o per telèfon, com s’ha dit al primer punt.

 

Podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO a:

 

Pel que fa a atenció telefònica, atès que la OTG de referència de Montmeló ha estat tancada, les consultes s’han d’adreçar a la de Cerdanyola, al telèfon 935948980..Data de modificació: 20/11/2020 21:10:46