Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:35  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ELECTRODOMÈSTICS CID IMPRIMEIX PANTALLES PROTECTORES EN 3D DE MANERA SOLIDÀRIA

  • Mascaretes 3D fabricades per Electrodomèstics Cid

    Mascaretes 3D fabricades per Electrodomèstics Cid

1/4/2020

Els germans Cid, propietaris de la botiga d'electrodomèstics Cid del carrer Major, han canviat la distribució d'electrodomèstics i s'han posat a imprimir pantalles protectores mitjançant la impressió 3D.

Des del principi de la situació d'emergència van posar a treballar les tres impressores 3D amb les quals compten, dues aquí i una a la botiga de Cuenca i ja han imprès més de 450 pantalles protectores que han estat lliurades de manera solidària a diferents centres sanitaris i residències de la comarca així com a professionals del camp sanitari.

Des de casa, amb càmeres segueixen el procés d'impressió 3D i quan és necessari realitzen tasques de manteniment de les màquines. D'aquesta manera han decidit contribuir a l'aturada de la pandèmia. A Montmeló, han fet lliurament d'aquest material al centre de Salut i a la Policia Local i segueixen fabricant-ne més per la residència Can Dotras.

Per a la seva elaboració compten amb la col·laboració d'altres establiments. En el cas de les pantalles de Montmeló, la Merceria Merche hi ha apartat material per muntar-les. El petit comerç de Montmeló mostra així la seva cara més solidària.Data de modificació: 09/06/2020 10:22:18