Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:46  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'EMPRESA MONTMELONINA QEV TECHNOLOGIES FA MATERIAL SANITARI GRÀCIES A LA IMPRESSIÓ 3D

  • Tubs per a respiradors fets per QEV Technologies

    Tubs per a respiradors fets per QEV Technologies

  • Visita de l'alcalde, Pere Rodríguez i del conseller de treball, Chakir El Homrani, a QEV Technologies

    Visita de l'alcalde, Pere Rodríguez i del conseller de treball, Chakir El Homrani, a QEV Technologies

1/4/2020

L'empresa Montmelonina QEV Technologies, dedicada al sector automobilístic, s'ha sumat a la lluita contra el coronavirus, tot dissenyant material sanitari amb impressores 3D.

La companya h QEV Technologies, ha aturat la seva producció de peces d'automoció, per a cobrir la crisi del sector sanitari provocada per la Covid-19. La nova producció de material sanitari s'ha centrat en el disseny i impressió i fabricació de tubs duplicadors i de viseres protectores. Des de casa, els treballadors i enginyers de QEV programen les impressores 3D per fabricar tubs en forma de Y que són connectors que serveixen perquè un respirador d'hospital pugui ser utilitzat per dos pacients a l'hora. També fabriquen diademes que s'acabarà convertint en una pantalla protectora pels sanitaris que atenen pacients amb coronavirus. Tot s'està fabricant mitjançant impressores 3D.

El Manuel és enginyer a l'empresa QEV Technologies i com ell, molts treballadors ajuden des de casa amb les seves pròpies impressores 3D. En dues setmanes han entregat al voltant de 200 viseres i fins a 40 tubs bifurcadors a diferents hospitals com l'hospital de Sant Pau, La Vall d'Hebron o l'Hospital de Granollers. A més la companyia col·labora amb el prestigiós MIT de Massachusetts en un prototip de respirador que es pugui fabricar en l'àmbit local.

D'altra banda estan important respiradors des de la Xina a través dels seus socis asiàtics. Un material que posaran a disposició de les institucions sanitàries en les pròximes setmanes.

QEV Technologies
És una enginyeria capdavantera mundial en l'àmbit de la mobilitat elèctrica i actualment en fase de creixement exponencial. Entre els projectes més importants realitzats, destaca el desenvolupament de kits elèctrics per a dotar els Jeepnys F -microbusos que constitueixen el mitjà de transport més popular de Filipines-, d'unes motoritzacions no contaminants i molts més eficients que les motoritzacions actuals. També han desenvolupat una xarxa de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics que pot marcar un punt d'inflexió en aquest camp.

El Conseller de Treball d'Afers Socials i Famílies, Charik El Homrani i l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, van visitar el febrer de 2019 les instal·lacions de l'empresa.Data de modificació: 09/06/2020 10:23:37