Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:24  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

S'AJORNA LA DISTRIBUCIÓ DEL NOU LLIBRE D'ANNA BALLBONA, AIXÍ COM LA PRESENTACIÓ A LA BIBLIOTECA

  • La periodista i escriptora Anna Ballbona / Anagrama

    La periodista i escriptora Anna Ballbona / Anagrama

1/4/2020

La segona novel·la d’Anna Ballbona, ‘No soc aquí’, Premi Llibres Anagrama de Novel·la 2020, havia de publicar-se dimecres 25 de març, tant en paper com en format ‘ebook’. La situació de confinament ha provocat que el llibre no s’hagi arribat a distribuir i que el seu llançament i les presentacions previstes s’ajornin.

 

El llibre s’havia de presentar el passat dissabte a Barcelona, i també hi havia prevista una presentació a la Biblioteca Municipal de Montmeló el 2 d’abril, i una altra a Granollers, a mitjan abril, per anar a afrontar ja el Sant Jordi. L’editorial ha anunciat que la distribució es farà quan la situació sigui l’adequada i el llibre pugui arribar al públic amb normalitat.

‘No soc aquí’ va guanyar al gener el cinquè Premi Llibres Anagrama de Novel·la 2020. Fa quatre anys ja va quedar finalista de la primera edició d’aquest premi amb ‘Joyce i les gallines’. En la seva segona novel·la, Ballbona indaga sobre l’estranyesa cap als orígens i les herències familiars. La protagonista i narradora és la Mila, que es comença a fer preguntes i a plantejar-se allà d’on ve en el moment de la seva vida en què es queda embarassada.

 

Desitgem veure l'escriptora local ben aviat presentant aquesta nova joia literària a la Biblioteca Municipal La Grua. De moment us deixem amb la lectura d’un fragment de l’obra a través d’un vídeo, a càrrec de l'autora.

 Data de modificació: 01/04/2020 14:36:47