Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:42  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ELS TRÀMITS I LES GESTIONS SANITÀRIES DURANT ELS DIES DE CONFINAMENT

 • La Meva Salut

  La Meva Salut

 • Visites al serveis de pediatria

  Visites al serveis de pediatria

 • Vacunes pels infants

  Vacunes pels infants

 • La Meva Salut

  La Meva Salut

31/3/2020

Amb motiu de les restriccions d'horaris y serveis, el Centre d'Assistència Primària de Montmeló posa en coneixement una sèrie de normes i consells a tenir en compte en l'àmbit de les visites i les vacunacions dels infants. Aquesta informació és de caràcter general i afecta tots els centres sanitaris del territori.

Respecte a les visites dels infants als especialistes, es mantenen depenent de cada cas, però si es poden ajornar és millor fer-ho. S'aconsella contactar amb el centre sanitari de la visita, en cas de dubte.

Pel que respecta a les revisions o les vacunes dels infants, es continuen fent les visites relacionades amb vacunacions per a infants menors de 15 mesos. La resta de vacunes han de ser ajornades.

Així doncs, totes les activitats preventives de pediatria que quedin ajornades, es tornaran a reprogramar quan es normalitzin els serveis. En aquests i d'altres casos, és convenient trucar al CAP corresponent per tal de saber quin és el teu cas particular.

L'altra manera de mantenir-se informat i realitzar gestions de forma no presencial amb el sistema sanitari és la plataforma digital La Meva Salut. Allà podràs fer consulta amb el teu professional sanitari, descarregar-te els resultats de proves, informes, diagnòstics i la recepta electrònica. I també podràs gestionar la teva agenda i demanar o anul·lar visites.

 Data de modificació: 09/06/2020 10:24:18