Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:34  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ES QUEDA A CASA, UN ESPAI INTERACTIU AMB PROPOSTES LOCALS PER PASSAR DE MANERA MÉS SALUDABLE EL CONFINAMENT

  • Montmeló es queda a casa

    Montmeló es queda a casa

11/4/2020

Des de l'Ajuntament s'ha creat una plataforma amb propostes de caràcter local, per portar a terme durant aquest període de confinament, sota el nom de "Montmeló es queda a casa".

 

Presentem aquest espai on us volem oferir alguns consells, propostes i diferents opcions per tenir un confinament saludable. Sabedors que quedar-se a casa és el millor que podeu fer per frenar la transmissió del virus i protegir la salut de les persones més vulnerables, us farem propostes per tal que us activeu i trenqueu amb el sedentarisme.

 

No penseu que sou a casa perquè no us deixen sortir, sinó perquè fer-ho és un acte de responsabilitat per al bé comú. Tingueu present que és una situació temporal i que es tracta de viure-la de la millor manera possible. Preneu-vos-ho com una oportunitat per passar més temps en família i per desenvolupar l’enginy i la imaginació i cercar altres opcions de lleure.

 

Desitgem que moltes d'aquestes propostes tinguin resposta directa i fer-vos participar de manera activa de les activitats. Per a això disposem d'una bústia on podreu contestar i enviar tot allò que us demanem. L'adreça de correu és: joemquedoacasa@montmelo.cat

 

Aquest nou espai es va posar en marxa el passat 19 de març i cada dia, una persona de l'Ajuntament s'encarrega de fer una recomanació del seu servei o equipament. Us convidem a visitar "Montmeló es queda a casa" i a participar si ho desitgeu. Les respostes del públic es publicaran al web.Data de modificació: 09/06/2020 10:16:24