Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:05  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

L’AJUNTAMENT DE MONTMELÓ DISTRIBUEIX 112 TARGETES MONEDER A LES FAMÍLIES BENEFICIÀRIES D'AJUTS DE MENJADOR ESCOLAR

  • Targetes-moneder

    Targetes-moneder

24/3/2020

Amb l’objectiu de garantir la continuïtat de les ajudes escolars de menjador, les conselleries d'Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat han dissenyat un operatiu a través d’un sistema de targetes moneder per a aquelles famílies que tenen menors amb necessitats socioeconòmiques que estaran actives durant el temps que el centres educatius estiguin tancats.

 

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha fet la distribució de les targetes als ajuntaments i mitjançant el personal voluntari de l’Ajuntament de Montmeló en farà l’entrega a domicili de cada una d’elles, per tal de garantir les mesures de protecció i prevenció decretades pel control de la infecció pel COVID-19.

 

L’import de les targetes  correspon al número d’àpats del servei de menjador pel número de dies que els centres escolars estiguin tancats, a raó de 4€/dia per infant, amb caràcter retroactiu del dia que es van tancar les escoles.

 

No caldrà que es realitzi cap acció per activar la targeta, si no que un cop rebuda ja serà operativa i es podran realitzar la compra en qualsevol establiment d’alimentació, guardant els tiquets com a justificants de la despesa. Si el confinament s’allarga, hi ha la possibilitat de recarregar les targetes, que es farà de manera automàtica, per tant, cal guardar-les un cop utilitzades.

 

Amb aquestes mesures es pretén donar cobertura als infants amb més necessitats i garantir el dret a l’alimentació, com a necessitat bàsica.Data de modificació: 09/06/2020 10:29:14