Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:17  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ DENUNCIA LA MANCA DE COORDINACIÓ EN LES BEQUES MENJADORS ANUNCIADES PER LA GENERALITAT AMB MOTIU DE LA CRISI SANITÀRIA

  • Denuncien una manca de coordinació en les beques menjador

    Denuncien una manca de coordinació en les beques menjador

23/3/2020

L'Ajuntament de Montmeló se suma a la carta que més de 50 alcaldes han adreçat al President Torra, reclamant més coordinació en la gestió de les targetes de les beques menjador.

A la carta de protesta que s'ha fet arribar al President de la Generalitat, es denuncia que a hores d'ara encara no es disposa de les targetes-moneder en els diferents Consells Comarcals. També es manifesta que el protocol per al seu repartiment és "confús i caòtic", i es reclama que es compti amb el món local per "articular solucions amb impacte" a la ciutadania davant la situació de crisi sanitària.

La Generalitat va anunciar dilluns passat que es garantiria la prestació dels ajuts de menjador a l'alumnat beneficiari de les beques i a les persones menors usuàries dels serveis d'intervenció socioeducativa. Els ajuntaments denuncien que "aquestes targetes encara no han arribat".

La mesura havia de dur-se a terme a través del repartiment de 160.000 targetes-moneder a tot Catalunya, carregades a cada família amb l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament dels centres educatius.

En el cas de Montmeló, l'Ajuntament ja ha manifestat la seva preocupació per la manca de previsió a l'hora de posar en marxa els ajuts de menjador i que en els pròxims dies arribin les targetes a través del Consell Comarcal del Vallès Oriental.


Informació relacionada


Data de modificació: 09/06/2020 10:27:38