Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:09  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

El FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 QUEDA POSPOSAT

  • Boxs del Circuit

    Boxs del Circuit

20/3/2020

En vista de la situació actual i de la naturalesa canviant de les circumstàncies relatives a la propagació del COVID-19 a tot el món.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Davant la propagació mundial del COVID-19 i segons converses mantingudes amb la Formula 1 i la FIA, avui s’ha confirmat que el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 queda posposat.

La Formula 1, la FIA i el Circuit de Barcelona-Catalunya han pres aquesta decisió en vista de la situació actual i de la naturalesa canviant de les circumstàncies relatives a la propagació del COVID-19 a tot el món, per tal d’assegurar la salut i la seguretat del personal que viatja, els participants del campionat i els aficionats, la nostra principal preocupació.

La Formula 1 i la FIA seguiran treballant estretament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, així com amb la resta de promotors afectats, i les autoritats locals per monitoritzar la situació, considerant un període de temps adequat per analitzar la viabilitat de potencials dates alternatives per cada Gran Premi durant l’any, si la situació millora.

La Formula 1 i la FIA esperen iniciar la temporada 2020 del Campionat tan aviat sigui segur fer-ho amb posterioritat al mes de maig i continuaran monitoritzant regularment la situació en relació al COVID-19. 

Totes les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional. Tan aviat es confirmi la nova data del Gran Premi, s’informarà degudament a tots els espectadors de les opcions disponibles, tant pels que han adquirit l’entrada a través del web del Circuit (www.circuit.cat) com a través d’altres canals. Data de modificació: 20/03/2020 11:43:19