Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:33  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 32 DEL MES DE MARÇ 2020

  • Crònica 32 - Març 2020

    Crònica 32 - Març 2020

  • Coronavirus: recursos sanitaris

    Coronavirus: recursos sanitaris

  • Coronavirus: restriccions a la via pública

    Coronavirus: restriccions a la via pública

18/3/2020

EDITORIAL: La situació del Coronavirus a Montmeló

Davant la situació que ens trobem a causa de l'amenaça del Coronavirus COVID-19, des de l'Ajuntament de Montmeló hem anunciat les diferents mesures preses pel que fa a les activitats i actes organitzats per l'Ajuntament així com les destinades a garantir els serveis bàsics municipals.

 

A Montmeló estem preparats per afrontar aquesta amenaça, així com que comptem amb el compromís i la col·laboració de tots els actors implicats. El nostre principal objectiu és estendre el missatge de serenitat i responsabilitat col·lectiva alhora que hem de confiar tots i totes en les administracions competents, especialment les sanitàries, i el seu personal que s'està deixant la pell en aquesta crisi.

 

Una de les primeres accions ha estat la creació d’un comitè de coordinació d’actuació davant del Coronavirus. Aquest comitè està format per membres de l'equip de govern i personal tècnic i es reuneix de forma constant, per avaluar els canvis de situació que pugui haver-hi respecte del Coronavirus a Montmeló i prendre les decisions i recomanacions oportunes segons avanci la situació i es renovin les recomanacions que arriben des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les decisions que es puguin prendre en les següents hores o dies seran comunicades pels canals oficials de l'Ajuntament de Montmeló.

 

Malgrat la suspensió d’activitats i tancament d’equipaments, hem volgut seguir endavant amb la publicació del butlletí mensual perquè creiem que és l’eina de referència per poder fer arribar la informació a tota la ciutadania. Anem comunicant contínuament a xarxes i web però no podem oblidar que no tothom hi té accés.

 

Cal mantenir-nos serens i responsables tots plegats. No fem cas a informacions que no provinguin de fonts oficials i posem-nos, tots plegats, al servei d'aquesta crisi.

 

Totes les mesures adoptades, com a conseqüència de l'activació d’alerta del Pla d'Emergència Municipal, en coherència amb l'activació del PROCICAT per part de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat d’Alarma per part del Govern Espanyol, les prenem amb un únic objectiu: prevenir els contagis i garantir al màxim la seguretat de la ciutadania. Aquest és el nostre compromís, i en aquest sentit treballem.

 

Pere Rodríguez, Alcalde

 Data de modificació: 09/06/2020 10:30:04