Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:23  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LA SITUACIÓ DEL CORONAVIRUS A MONTMELÓ

  • Coronavirus a Montmeló

    Coronavirus a Montmeló

18/3/2020

Des de l’Ajuntament de Montmeló s’ha demanat informació actualitzada dels casos infectats per Coronavirus i les autoritats sanitàries ens han indicat que s’ha deixat d’informar als municipis atès que la informació ha deixat de ser qualitativa.

 

El motiu ve donat perquè el Departament de Salut ha informat que s'està passant de la fase de contenció a la fase de mitigació de la malaltia. Hi ha transmissió comunitària del COVID-19 a tota Catalunya i per tant, ja no hi ha traçabilitat del contagi.

 

A Montmeló, tenim la confirmació d'un cas que està essent tractat pels serveis sanitaris i amb el que s'han seguit tots els protocols que determina CatSalut.

 

En aquest moment, a Catalunya hi ha 1.866 casos positius, dels quals 98 són personal sanitari, hi ha hagut 41 defuncions i aproximadament 65 persones estan en estat greu.

 

En conseqüència, segons ens han informat des del Departament de Salut, el protocol de les proves per detectar el Coronavirus ha canviat.

 

No hi ha prou capacitat per fer aquestes proves als casos lleus. Per això ara es fan en els casos de malalts de risc o personal sanitari.

 

Des de l’Ajuntament de Montmeló insistim en la importància del compliment de les mesures decretades per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19.

 

  • Tota la informació sobre aquestes mesures la trobareu actualitzada aquí.


Data de modificació: 09/06/2020 10:30:19