Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:49  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

COMUNICAT OFICIAL SOBRE LA SITUACIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19) A MONTMELÓ

  • Coronavirus a Montmeló

    Coronavirus a Montmeló

12/3/2020

L’Ajuntament de Montmeló, a partir de les recomanacions derivades de l’activació en fase d’alerta del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc, ha decidit adoptar un seguit de mesures preventives per evitar el contagi del Coronavirus al municipi.

 

Aquestes es concreten en l’anul·lació de les activitats a tots els equipaments municipals esportius, de lleure i oci a partir de la data d’avui i fins el dia 31 de març, revisable segons l’evolució de la situació epimediològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.

 

En aquest sentit, queden suspeses totes les activitats organitzades per l’Ajuntament i les entitats de Montmeló en els equipaments municipals següents: Biblioteca Municipal, Casal de la Gent Gran, Centre cultural La Torreta, Escola Municipal de Música, Centre de Formació d'Adults, Sala Polivalent, L’Estació Jove, Espai sòcio-educatiu, Museu Municipal, Mons Observans, Centre de Dia Can Dotras, Pavelló Poliesportiu i pistes esportives i Camp de Futbol Municipal.

 

El mercat setmanal, que es fa cada divendres al Passeig de les Corts Catalanes, carrer Diputació i plaça de la Quintana, també queda suspès fins a nou avís.

 

Des de l’Ajuntament s’emplaça als veïns/es del poble a mantenir la calma. Aquestes mesures excepcionals són de caràcter preventiu, ja que a Montmeló no s’ha detectat cap cas de Coronavirus.

 

Així mateix, es recomana aplicar les normes de protecció i seguir les notícies a través del Canal Salut del Departament de Salut.

 

L’Ajuntament de Montmeló ha habilitat un espai al seu web on s’hi anirà publicant tota la informació relacionada amb les mesures preses entorn a aquesta problemàtica. Podeu accedir-hi clicant aquí


Informació relacionada


Data de modificació: 09/06/2020 10:32:32