Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:10  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ CREA UN COMITÈ DE COORDINACIÓ D'ACTUACIÓ DAVANT DEL CORONAVIRUS

  • Comissió de coordinació d'actuació davant del coronavirus

    Comissió de coordinació d'actuació davant del coronavirus

12/3/2020

Un comitè format per membres de l'equip de govern i personal tècnic es reunirà de forma constant, per avaluar els canvis de situació que pugui haver-hi respecte del Coronavirus a Montmeló i prendre les decisions i recomanacions oportunes segons avanci la situació i es renovin les recomanacions que arriben des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les decisions que es puguin prendre en les següents hores o dies seran comunicades pels canals oficials de l'Ajuntament de Montmeló.

 

En la darrera reunió d'aquest comitè, s'ha posat de manifest que, a hores d'ara, continua sense haver-hi cap cas de Coronavirus positiu en el municipi i, per tant, es recomana seguir les mesures d'autoprotecció del departament de Salut que consisteixen a rentar-se les mans sovint, tapar-se la boca i el nas en el moment de tossir o esternudar, evitar el contacte directe amb persones que pateixin infeccions respiratòries agudes i presentin tos o esternuts, i evitar compartir menjar i estris.


El comitè de coordinació d’actuació davant del Coronavirus està en contacte amb les autoritats sanitàries per tal de seguir les recomanacions i obtenir la informació necessària i d'interès municipal.


Cal continuar amb el missatge de calma i tranquil·litat davant de l'alerta pel Coronavirus i, especialment, consultar les fonts oficials i no confiar en notícies falses que arribin per canals no oficials.


Aquesta informació està en revisió permanent i s'actualitzarà amb cada nova dada rellevant i/o després de cada reunió del comitè.Data de modificació: 09/06/2020 10:32:42