Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:06  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA COMISSIÓ PER A LA RECUPERACIÓ DEL CARNAVAL TANCA UN CICLE DE 10 ANYS

  • Crema del Carnestoltes

    Crema del Carnestoltes

  • Judici de la Reina Carnestoltes

    Judici de la Reina Carnestoltes

  • Enterrament de la sardina

    Enterrament de la sardina

29/2/2020

Amb el judici i la crema del passat dimarts de carnaval, la Comissió per a la Recuperació del Carnaval de Montmeló, dona per tancat un cicle de 10 anys al capdavant del Carnaval.

El grup amateur d'actors i actrius, capitanejats pel director Martí Torras, van tancar els actes de carnaval el passat dimarts 25 de febrer amb un judici i crema molt particulars. Enguany l'arribada del Rei carnestoltes no va començar amb bon peu, i va ser la mateixa Vella Quaresma qui va fer de Reina Carnestoltes. Així doncs, el judici finalment no s'ha produït i qui finalment ha estat cremat ha sigut una sardina com a representació simbòlica de la figura del Carnestoltes.

La Comissió per a la recuperació del Carnaval, juntament amb la colla de Diables i el Grup Divertiment, han estat els encarregats de portar a terme tot aquest espectacle, amb molt d'humor, amb moltes connotacions a la política actual i amb una gran dosis d'espectacle musical, segell inconfusible del director Martí Torras Mayneris.

Dimecres de cendra es van tancar els actes oficials de la setmana de Montmeló amb l'enterrament de la sardina que va comptar amb una gran participació de públic infantil. Ara queda esperar fins a l’any que ve quan el Carnestoltes tornarà a aparèixer pels carrers i places de Montmeló.Data de modificació: 05/03/2020 21:06:49