Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:52  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT NEGA QUE LA FÒRMULA 1 PERILLI

 • Primera jornada d'activitats del Gran Premi de Formula 1 2019 al Circuit

  Primera jornada d'activitats del Gran Premi de Formula 1 2019 al Circuit

 • Primera jornada d'activitats del Gran Premi de Formula 1 2019 al Circuit

  Primera jornada d'activitats del Gran Premi de Formula 1 2019 al Circuit

29/2/2020

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Davant la notícia publicada en data 28/02/2020 pel diari “El Confidencial” i difosa per altres mitjans de comunicació, el Circuit de Barcelona-Catalunya desmenteix el contingut de la mateixa i exposa que:

 • Sempre ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de les principals institucions i ajuntaments.
 • L’evolució dels resultats dels darrers anys mostra una tendència positiva, i es preveu que el 2019 es tanqui amb unes pèrdues d’1,6 milions d’euros, davant dels 7,8 milions de l’any 2018. La gestió de l’entitat està orientada a mantenir aquesta tendència.
 • El passat mes de novembre, la Junta General d’Accionistes va encarregar a una Comissió de Treball l’estudi d’un model sostenible que permeti l’organització de les curses de Formula 1® a partir de l’any 2021. 
 • El Consell d’Administració treballa en l’elaboració d’un Pla Estratègic del Circuit per als propers anys per tal que el Circuit reforci la seva posició actual i esdevingui també un referent en entreteniment i innovació, de manera que això repercuteixi en la seva rendibilitat.
 • La voluntat de la instal·lació esportiva és assegurar la continuïtat del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA i les converses amb Liberty Media s’iniciaran properament per tal d’ampliar el contracte. A més, des del 2015, el Circuit treballa en assolir la categoria “d’esdeveniment d’excepcional interès públic” pel Gran Premi, el procés del qual es troba avançat per ser incorporat als pressupostos d’enguany de l’Estat.
 • El Circuit també seguirà treballant amb Dorna per mantenir el Gran Premi de Catalunya de MotoGP™ més enllà del 2021, any en què expira el contracte vigent.

 

El diari Digital ‘El Confidencial’ explica que el col·lapse financer i la fugida institucional deixen Barcelona sense la Fórmula 1. Aquest mitjà diu que el Circuit tancarà l’any amb una pèrdua superior als 32 milions i mig d’euros.

 

Els responsables de l’equipament han negat aquesta informació. Diuen que el 2019 es tancarà amb unes pèrdues d’un milió 600 mil euros, mentre que el 2018 van ser de gairebé 8 milions. També afirmem que mantenen el suport de la Generalitat per conservar la Fórmula 1 a Montmeló.

 

Des de l’Ajuntament de Montmeló es creu que s’ha d’apostar per a la Fórmula 1, però que també s’hi hauria d’implicar tant el govern espanyol com el sector privat. La implicació de l’estat espanyol també es demana perquè recapta 42 milions d’euros de les activitats derivades del Circuit.

 

Per la seva banda, el Circuit de Barcelona-Catalunya presenta per aquesta temporada 2020 el calendari més complet i de més qualitat dels últims anys. Com a exemple, aquestes dues darreres setmanes, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit els Formula 1 Pre-season Testing, que per primer cop són un esdeveniment oficial de la Formula 1. Celebrar-los al Circuit un any més i de forma consecutiva demostra la confiança que no només tenen els equips de la màxima categoria automobilística, sinó de la pròpia organització de la Formula 1.

El Circuit nega que la F1 perilli

El Circuit nega que la F1 perilliData de modificació: 05/03/2020 19:21:45