Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:38  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

LES EUROPEAN LE MANS SERIES I LES DIVERSES OPCIONS PER GAUDIR-LES

  • European LeMans Series

    European LeMans Series

3/3/2020

L’esdeveniment, que tindrà lloc del 3 al 5 d’abril amb accés general gratuït, ha posat avui a la venda les seves entrades amb algunes experiències Premium com l'accés a pàdoc, al pit walk o a la graella de sortida.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Les entrades per a assistir a les European Le Mans Series ja estan a la venda. El gran certamen europeu, que obrirà la seva temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya del 3 al 5 d'abril, presenta múltiples combinacions perquè els aficionats gaudeixin de la forma més propera possible. L'accés general és gratuït, però els amants de la resistència poden adquirir tiquets d'un sol dia o per a tot el cap de setmana, que inclouen l'accés a pàdoc, al pit walk o a la graella de sortida.

 

Tots els assistents poden gaudir de l'entrada general gratuïta, la qual dóna accés a les tribunes obertes per presenciar l'activitat a pista, de divendres a diumenge.

 

Per viure una experiència més Premium, també existeixen entrades d'un dia que inclouen l'accés al pàdoc –a més de l'accés general– lloc en el qual s'allotgen tots els equips amb els seus vehicles i pilots. Aquesta opció està disponible tant per dissabte com per diumenge, per un preu de 10€ (despeses de gestió no inclosos) per dia. Cal destacar que l'entrada de dissabte inclou l'accés a la graella de sortida de la Le Mans Cup i el diumenge inclou l'accés a dues activitats que la passada edició van ser tot un èxit. Es tracta del pit walk i de la visita a la graella de sortida, escassos minuts abans de la gran cursa, les 4H de Barcelona.

 

Els que no vulguin perdre detall de res, poden fer-se amb el pack de dissabte i diumenge amb accés a pàdoc, per només 15€. D'aquesta manera, els amants de la resistència poden gaudir d'absolutament tot durant el cap de setmana: pàdoc i graella de sortida de la Le Mans Cup el dissabte; pit walk i graella de sortida de les European Le Mans Series el diumenge.

 

L'opció més exclusiva és la del Montjuïc Club, un espai d'hospitalitat situat a l'edifici de boxs, just damunt dels garatges, amb vistes immillorables al pit lane i a la recta principal del Circuit. Aquesta entrada també garanteix l'accés a la Tribuna Vip, i ofereix servei d'àpats i open bar. Els tiquets poden adquirir per dissabte o per dissabte i diumenge, a partir de 290€.

 

A més, del 3 al 10 de març, amb l'adquisició de qualsevol entrada, els compradors entraran en un sorteig de dos passis d'hospitalitat.

 

Les entrades es poden adquirir ja a www.circuit.catData de modificació: 04/03/2020 14:05:26