Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:34  |  24/10/2020

Data i hora oficial

El temps

ELS ALUMNES DE CATALÀ PER A ADULTS CONEIXEN LA BIBLIOTECA

  • Els alumnes de català a la biblioteca

    Els alumnes de català a la biblioteca

28/2/2020

El curs de català és un Bàsic 2 adreçat a aquelles persones que fa entre 7 mesos i 1 any que són a Catalunya i volen conèixer-la, parlar la seva llengua i fer poble per sentir-se més arrelats, és per això que s'ha decidit fer una visita a la Biblioteca.

 

La directora de la biblioteca ha situat, en primer lloc, els alumnes de català sobre l’origen de l’equipament, ara que celebra els 25 anys de la seva inauguració, tot recordant que ja havia existit en petites dimensions una altra biblioteca del poble cap al 1975. És un ens local que té conveni amb la Diputació de Barcelona, amb la qual cosa pertany només el 50% a l’Ajuntament.

 

Ha fet referència al nom de la biblioteca, dedicat als ocells migratoris del riu Besòs que ens altres temps passaven temporades a Montmeló.

 

A continuació ha parlat en xifres: consta de més de 35000 llibres i més d’un miler de CD, també té 50 títols de revistes i 4 diaris.

 

Tot seguit s’ha proposat un repte als alumnes: en un temps límit havien de buscar diversos documents per la biblioteca, seguint la classificació decimal de la distribució del material a la biblioteca, per tal d’agafar confiança a l’hora de cercar llibres en un espai encara desconeguts per a uns quants.Data de modificació: 28/02/2020 13:28:12