Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:04  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

RECONEIXEMENT A MONTSE SEGUÍ PELS 32 ANYS AL CAPDAVANT DE CÀRITAS MONTMELÓ

  • Acte de reconeixement a Montse Seguí

    Acte de reconeixement a Montse Seguí

  • Acte de reconeixement a Montse Seguí

    Acte de reconeixement a Montse Seguí

  • Acte de reconeixement a Montse Seguí

    Acte de reconeixement a Montse Seguí

26/2/2020

El passat dimarts 25 de febrer, abans del Ple Ordinari, l'Ajuntament va realitzar un acte de reconeixement a Montse Seguí, com a responsable de Càritas Parroquial de Montmeló.

Montse Seguí ha estat al capdavant de Càritas Montmeló durant 32 anys. Amb aquest acte l'Ajuntament ha volgut agrair-li l'esforç, la implicació i la generositat, així com la seva contribució personal en revifar l'entitat Càritas en un moment en què havia desaparegut.

Càritas es torna a crear a finals dels anys noranta per un grup de voluntaris i sota la responsabilitat de la Montse. Primer es van dedicar a proveir d'aliments secs a les famílies més necessitades per anar, de mica en mica, afegint els serveis de subministrament de roba, d'acompanyament d'avis, i provisió d'aliments frescos.

Durant tot aquest temps, s'ha subministrat menjar i roba a nombroses famílies del municipi, essent el boom de la crisi econòmica l'etapa més difícil, en la qual es van intensificar els esforços i on es va passar de 25 subministraments a 130. Actualment, Càritas Montmeló dóna servei al voltant de 60 famílies i té 30 voluntaris.

A l'acte d'agraïment, l'Alcalde va fer entrega de la insígnia del "" a la senyora Seguí. Per la seva banda, Montse Seguí va destacar la col·laboració i el suport de la gent en totes les crides i campanyes que Càritas han fet, dient de Montmeló que és un poble molt generós. I també va voler agrair de manera més personal a totes les persones que col·laboren en l'entitat i que agafaran el seu relleu, així com als familiars que l'han recolzat durant aquests 32 anys.Data de modificació: 27/02/2020 13:33:41