Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:03  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

RECONEIXEMENT A L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ PER LA SEVA IMPLICACIÓ AMB LA MOBILITAT SOSTENIBLE

  • Setmana de la mobilitat 2019

    Setmana de la mobilitat 2019

  • Caminada saludable i plogging

    Caminada saludable i plogging

25/2/2020

La Subdirecció General de Qualitat de l'Aire i del Medi Ambient Industrial (MITECO) i l'Agència de Residus de Catalunya reconeixen les tasques de l'Ajuntament de Montmeló en les setmanes europees de la mobilitat i de la prevenció de residus.

Des de la Subdirecció General de Qualitat de l'Aire i del Medi Ambient Industrial (MITECO) han fet arribar a l'Ajuntament de Montmeló un Diploma on certifica la seva participació en la campanya de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 en què s'han fomentat hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta o tricicle elèctric.

Per altra banda, l'Agència de Residus de Catalunya ha enviat a l'Ajuntament de Montmeló el diploma d'agraïment per haver participat en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019, del 16 al 24 de novembre de 2019, durant la qual es va realitzar una caminada per recollir els residus que es varen trobar en el trajecte.

L'Ajuntament vol aprofitar l'entrega d'aquests diplomes, per agrair a tota la ciutadania la seva participació activa en les diferents activitats organitzades durant la Setmana Europea de la Mobilitat i la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/03/2020 09:19:35