Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:54  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

EL PROPER DIJOUS, LA TRADICIONAL VISITA SOLIDÀRIA AMB CARLOS SAINZ AL CIRCUIT

  • Visita guiada solidària

    Visita guiada solidària

21/2/2020

El pilot local se solidaritza per cinquè any consecutiu. Tots els fons recaptats amb aquesta activitat es destinaran íntegrament a Juegaterapia.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El proper dijous 27 de febrer, un grup reduït de persones podrà gaudir d'un dels grans atractius que ofereixen els dies de Formula 1 Pre-Season Testing, la visita solidària amb Carlos Sainz.

 

Es tracta del cinquè any en què el Circuit de Barcelona-Catalunya i el pilot espanyol col·laboren per una bona causa. Els aficionats no només podran gaudir d'una visita guiada mitjançant la qual podran conèixer tots els racons del traçat mundialista en ple funcionament, ja que el campionat d'automobilisme més prestigiós del món és l'hoste triat per a l'ocasió; sinó que també podran conèixer en persona al pilot Carlos Sainz, xerrar amb ell i aconseguir fotos i autògrafs.

 

L'experiència inclou una xerrada amb el periodista Josep Lluis Merlos, que oferirà una anàlisi exhaustiva de com es presenta la nova temporada, així com les novetats i els canvis implantats. Els participants també podran fer un volt pels vials del traçat, un lloc normalment inaccessible per als assistents.

 

L'entrada té un preu de 100€ i els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a Juegaterapia, una fundació que treballa per a millorar la vida dels nens malalts de càncer.

 

Programa:
09:45 h – Inici visita
10:00 h – Tour instal·lacions
10:30 h – Xerrada Josep Lluis Merlos
11:00 h – Meet&Greet Carlos Sainz
11:30h – Tour pàdoc
12:00 h – Volta als vials
12:30 h – Fi visita

Més informació a www.circuit.catData de modificació: 27/02/2020 13:07:40