Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:13  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

APROVADA INICIALMENT LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM EN EL SECTOR PM-04

  • Render àmbit antíc escorxador

    Render àmbit antíc escorxador

  • Render àmbit Josep Llimona

    Render àmbit Josep Llimona

16/2/2020

El passat mes de gener, el Ple municipal va aprovar la modificació puntual del POUM en relació a l’àmbit del sector PM-04 Escultor Josep Llimona.

 

Aquesta modificació permet el desenvolupament urbanístic del sector adjacent al soterrament a ambdós costats de la línia ferroviària: zona de l’Escorxador entre els carrers Pintor Mir i Santiago Rusiñol i zona de la Plaça Gran i carrer de l’escultor Josep Llimona. Així mateix, també inclou la finca adjacent a l’estació de Rodalies, al carrer Lluis Companys.

 

Aquest sector inclou terrenys de propietat municipal i de l’Institut Català del Sòl i resulta inviable en els termes que contempla el planejament vigent, per no disposar d’equilibri econòmic entre les càrregues i els beneficis del sector.

 

La  modificació permetrà desenvolupar urbanísticament el sector i dur a terme la urbanització adjacent i complementària a la integració de la plataforma ferroviària responsabilitat d’Adif, suposant una millora de la mobilitat urbana a través del pas superior des del carrer Doctor Robert en direcció a l’Escorxador, així com la integració dels carrers Girona i últim tram del carrer Major.

 

Aquesta tramitació que tot just s’inicia ara, té uns terminis d’aprovació que es poden allargar un any i que nos disposa de terminis per la seva execució. De moment únicament podem imaginar com serà la mobilitat de la zona del pavelló amb l’ajuda de la següent imatge renderitzada del carrer Dr. Robert.Data de modificació: 19/02/2020 12:14:52