Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:08  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 31 DEL MES DE FEBRER 2020

  • Crònica 31. Febrer 2020

    Crònica 31. Febrer 2020

18/2/2020

EDITORIAL - CARNAVAL, CARNAVAL, ... 

Benvolgudes poca soltes i benvolguts poca soltus ! (Uf, com costa això del llenguatge inclusiu). A punt pel dia més esperat de l’any?

 

Ja he vist que uns quants heu començat a guarnir el poble, bravo! A punt per rebre a la millor Reina d’aquest món i de part de l’altre?  Ja m’ha arribat que la canalla vesteix cada dia de manera diferent, molt bé! A punt per gaudir al màxim de la gresca i la disbauxa? Si el jovent reclama el seu DJ a la Festa, caldrà reivindicar-lo, no?

 

Us miro, us observo, us escolto i... us llegeixo a la “Voz de Montmeló” i penso: de debò, després d’un any i encara estem així ? Sembla el mur de les lamentacions... Som-hi va, canviem la cara, canviem l’actitud i a riure! O pensàveu que no us vigilava! Ha ha ha ha ha ha! Jo sí que sóc el "Gran Hermano".

 

Esteu a punt pel Carnaval? Sí? Doncs jo no! Durant tot l’any només feu  cas a la Vella Quaresma i no us recordeu de mi fins que s’acosten aquestes dates…I la resta de l’any què, què, què? Podem estar més pel que toca? Podem estar més per la gresca? O només un cop l'any? Ah, no ! Hem de ser seriosos! Ui no! És millor queixar-se que divertir-se!

 

No us estranya que cada any m’enxampin i em cremin? És molt complicat mantenir el nivell si vosaltres no hi poseu de la vostra part. Així doncs, m’estic plantejant si vinc o no vinc aquest any. De vosaltres depèn. Si no comenceu a quedar amb els amics, a cosir les disfresses, a preparar les carrosses i us apunteu a la Rua, no sé jo si vindré. Ahí lo dejo. 

 

Ja us entendreu amb la Vella Quaresma. A mi, plin... total sóc reina sense corona.

 

La Reina del Carnestoltes

 Data de modificació: 19/02/2020 11:21:07