Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:26  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

A MONTMELÓ, EL DIMECRES ÉS DIA DE CIRC: VINE A L'ESCOLETA DE CIRC DE LA POLIVALENT

  • Taller de circ Cronopis-Montmeló

    Taller de circ Cronopis-Montmeló

13/2/2020

Des del mes d'octubre es fan classes de circ per a infants i joves de 12 a 18 anys

 

El centre Cultural La Torreta ofereix durant l'any una variada oferta de tallers de diverses disciplines artístiques i culturals. Darrerament s'han anat incorporant noves propostes de tallers, buscant obrir nous horitzons i animant a la ciutadania a realitzar noves activitats.

 

Des del mes d'octubre de 2019 s'ofereixen a la Sala Polivalent La Torreta un nou taller: l'Escoleta de Circ, adreçat a infants i joves de Montmeló. L'equip de formadors compta amb una àmplia experiència en activitats de circ, ja que són artistes de circ en actiu i especialitzats en diverses disciplines.

 

Les tècniques que podreu portar a terme són les següents: trapezi, diàbolo, plat xinès, pilotes, masses, cable d'equilibri, acrobàcia, acro-portés, teles aèries, pilota d'equilibris, corda aèria i rul·los d'equilibris.

 

S'ha escollit fer el taller de circ perquè és una de les activitats més globals i completes en l'àmbit físic i del moviment. Així doncs, s'ha valorat que el fet que aquest art sigui la suma de diferents llenguatges permet que tothom en trobi un element o disciplina amb la qual pot gaudir, expressar-se i contribuir artísticament al grup, és un component que altres tallers impartits al centre no tenen. Les disciplines de circ estimulen de manera molt important la creativitat i les aptituds socials. I també treballa diferents aspectes físics i corporals que ajuden al desenvolupament, el creixement i maduresa dels infants i adolescents.

 

Les classes són de caràcter setmanal i tenen una durada de 90 minuts. S'imparteixen els dimecres de 18 a 19.30 hores per a infants a partir de 8 anys i, de 19.45 a 21.15 hores per a majors de 14 anys. El preu del taller és de 45 € el trimestre. Anima't a provar-ho! Places disponiblesData de modificació: 13/02/2020 15:05:25