Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:22  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL DESPATX DE SILVIA MALLAFRÉ, PREMIAT AMB EL ‘BEST OF HOUZZ’ DE DISSENY I SERVEI 2020

  • Sílvia R. Mallafré

    Sílvia R. Mallafré

12/2/2020

El despatx de Sílvia Mallafré ha guanyat el premi 'Best of Houzz' al millor disseny i al millor servei a el client 2020 a Houzz, la plataforma en línia líder en disseny i renovació de la llar.. Els premis anuals ‘Best of Houzz’ escollits per la comunitat d'Houzz premien als professionals del disseny i la renovació de la llar amb les millors valoracions i els dissenys més populars

 
L'empresa especialitzada en bioarquitectura i interiorisme corporatiu ha estat elegida pels milions de propietaris que conformen la comunitat de Houzz, d'entre els més de 2,5 milions d'empreses de el sector de la construcció, el disseny i la renovació residencial.
 
El premi 'Best of Houzz' s'atorga anualment i compta amb tres categories diferents: Disseny, Servei al client i Fotografia. Els guanyadors de la categoria 'Disseny' reben el guardó per ser els professionals amb els projectes més ben valorats i populars entre la comunitat de Houzz.
 
El premi de la categoria 'Servei a el client' s'atorga a aquells professionals que, entre altres factors, han rebut nombroses valoracions positives per part dels particulars per la gran qualitat dels serveis prestats als seus clients en projectes realitzats en 2019.
 
Finalment, els fotògrafs especialitzats en arquitectura i disseny residencial els treballs fotogràfics van ser els més populars de Houzz el 2019 són premiats en la categoria de 'Fotografia'.
 
En reconeixement al compromís d'oferir sempre un servei excel·lent als seus clients, Houzz col·loca una insígnia identificativa en els perfils professionals dels guanyadors. Aquestes insígnies mostren als particulars quins han estat els professionals de la llar en Houzz millor valorats a cada zona.
 
"Per a nosaltres, el premi de Houzz ens omple d'alegria i orgull, especialment perquè el reconeixement prové dels usuaris i els clients satisfets amb els nostres projectes. Des del nostre despatx d'arquitectura i interiorisme tractem de posar un granet de sorra perquè el món sigui més sostenible i agradable per a tots, i veure que el nostre missatge és reconegut per la gent ens anima a seguir impulsant el canvi en positiu ", ha dit Sílvia Mallafré.


Els premis 'Best of Houzz' d'aquest any s'han atorgat a un grup de professionals del disseny i la renovació de la llar amb un talent increïble que ofereixen un servei al client excel lent. Estem orgullosos de destacar als guanyadors tant a la pàgina web com en l'aplicació de Houzz ', va dir Inés Cid, directora regional de sud d'Europa. "Aquest premi és especialment important, ja que reflecteix el sentiment dels milions de propietaris de la comunitat de Houzz que contracten professionals per als seus projectes a Espanya i al voltant de el món".

 

  • Si voleu conèixer més sobre aquesta empresa, podeu consultar el seu web


Data de modificació: 19/02/2020 11:19:51