Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:12  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

TOT A PUNT PER INICIAR LA SETMANA DEL CARNAVAL 2020 A MONTMELÓ

 • Carnaval 2019

  Carnaval 2019

 • Carnaval 2019

  Carnaval 2019

 • Carnaval 2019

  Carnaval 2019

 • Carnaval 2019

  Carnaval 2019

14/2/2020

Del 20 al 26 de febrer Montmeló viurà un any més, la setmana de la disbauxa; començarà el Carnaval 2020 de Montmeló amb l'arribada del Rei Carnestoltes. Però abans de l'arribada oficial ja hi haurà activitats carnavalesques, com una gimcana escolar i la Rua Carnasplai.

L'arribada de S.M. el Rei Carnestoltes és imminent. Els Ministres de la disbauxa i tot el seu seguici ja comencen a fer-se veure, però serà dijous 20 de febrer quan tenen previst la seva aparició a Montmeló per tal d'instaurar el seu regnat.

Abans de l'arribada del Rei Carnestoltes ja han començat les activitats carnavalesques a Montmeló. Del 8 al 20 de febrer, la Comissió per a la Recuperació del Carnaval i la UBCM han organitzat, pel públic escolar de Montmeló, una gimcana on han de cercar elements del Rei Carnestoltes que es trobaran a diferents llocs del municipi. Tothom que aconsegueixi omplir la butlleta de la gimcana, que la porti el dia 20 a la Sala Polivalent. Aquest mateix cap de setmana, dissabte 15, l'Espaia't obrirà les activitats amb la tercera edició del Carnaesplai. L'activitat començarà a la Llosa amb cantonada amb Pompeu Fabra.

El Rei Carnestoltes arribarà dijous 20 de febrer a la Sala Polivalent on la Comissió per a la Recuperació del Carnaval ens sorprendran amb un espectacle de teatre musical.  Divendres 21 serà el dia de les rues escolars. A partir de les 15 hores, sortirà al carrer la rua de l'Escola Sant Jordi. Mitja hora més tard serà el torn de la Rua de l'escola Pau Casals.

I arribarem així al dia gran de la festa de Carnaval, el dissabte 22 de febrer. A la tarda, a partir de les 18 hores, es donarà la sortida a la Rua de Carnaval, on grups i comparses es podran lluir i exhibir davant de S.M. el Rei Carnestoltes. Per participar en aquesta activitat cal realitzar inscripció prèvia. A la nit, la Polivalent s'omplirà de disfresses per ballar i fer gresca fins entrada la matinada. Enguany el grup The Chanclettes amenitzarà el Ball de Carnaval amb un espectacular show que farà ballar i participar a tothom. La nit acabarà amb una Playlist musical pel públic més jove, fins ben entrada la matinada.

Diumenge 3 és el dia del tradicional ball de Gitanes a la plaça de la Vila, on a més de la colla de Montmeló, hi participaran com a colles convidades Santa Perpètua i Sentmenat. Com ja és habitual, la música en directe anirà a càrrec de La Catxutxa. A la tarda el grup Farem Salat amenitzarà un any més el Ball infantil de disfresses.

Dimarts 25 tornarà a ser el moment d'un nou show a la Polivalent. En aquest cas es farà el Judici al Rei Carnestoltes i la crema, si escau. Un nou espectacle musical omplirà l'escenari de la Sala Polivalent.

I per finalitzar la setmana de Carnaval, dimecres 26 de febrer, tindrà lloc l'enterrament de la sardina, on tothom que vulgui podrà acompanyar al grup de timbals i ploramorts de Divertiment, amb la seva sardina de paper per tal d'enterrar-la.

Recordem que un any més tots aquests actes compten amb la inestimable col·laboració de la Comissió per a la Recuperació del Carnaval de Montmeló, a més d'un bon seguit d'entitats socials i culturals del municipi.

 Data de modificació: 19/02/2020 11:19:04