Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:01  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ S'UNEIX A LA CAMPANYA #THOESTASPERDENT, PER FOMENTAR L'ESPORT FEMENÍ EN ELS MITJANS

 • #ThoEstàsPerdent: Alexia Putellas

  #ThoEstàsPerdent: Alexia Putellas

 • #ThoEstàsPerdent: Escola Esportiva de Montmeló

  #ThoEstàsPerdent: Escola Esportiva de Montmeló

 • #ThoEstàsPerdent: Penya Blaugrana de Montmeló - Handbol

  #ThoEstàsPerdent: Penya Blaugrana de Montmeló - Handbol

 • #ThoEstàsPerdent: Escola Esportiva - Esport inclusiu

  #ThoEstàsPerdent: Escola Esportiva - Esport inclusiu

 • #ThoEstàsPerdent: Penya Blaugrana de Montmeló - Futbol Sala

  #ThoEstàsPerdent: Penya Blaugrana de Montmeló - Futbol Sala

 • #ThoEstàsPerdent: Maria Vicente

  #ThoEstàsPerdent: Maria Vicente

14/2/2020

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General d'Esport i de l'Activitat Física del Govern de la Generalitat, l'Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), impulsa la campanya #ThoEstàsPerdent amb l'objectiu de fomentar l'esport femení en els mitjans de comunicació.

L'objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l'esport femení i posicionar-lo com un contingut d'interès i capaç d'atraure grans audiències. També pretén consolidar en l'audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l'esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

La campanya #ThoEstàsPerdent té el lema "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle". La iniciativa consta de diverses peces audiovisuals que han protagonitzat cinc esportistes d'elit: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte, la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz, la subcampiona de la Champions League femenina de futbol, Alexia Putellas, la tricampiona d'Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau i la rècord del món de pentatló i heptatló sub-18 Maria Vicente.

En els anuncis, les cinc esportistes acompanyen el missatge de la campanya amb el gest de tapar-se la meitat de la cara com a símbol que no veure esport femení suposa perdre's la meitat de l'espectacle. Les institucions promotores de la campanya han contactat amb clubs, federacions i esportistes, tant masculins com femenins, per llançar-los un challenge perquè contribueixin a difondre aquest gest com una manera de donar suport i d'adherir-se a la campanya.

La campanya es va iniciar el passat 24 de gener. Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Montmeló, amb el suport del Consell de l'Esport, ha proposat a tots els clubs federats de Montmeló recolzar la campanya durant el mes de febrer, a les xarxes socials, publicant fotografies dels diferents equips fent el gest de tapar-se la meitat de la cara com a símbol que no veure esport femení suposa perdre's la meitat de l'espectacle.

Els primers esportistes que ja s'han fet la fotografia per la campanya #ThoEstàsPerdent han estat els diferents equips i grups de l'Escola Esportiva de Montmeló i els equips de la Penya Blaugrana. Esperem que durant els pròxims dies siguin molts les persones i entitats esportives que facin el gest i publiquin la fotografia a les diferents xarxes: Tiwtter i Instagram.

 Data de modificació: 19/02/2020 11:19:35