Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:38  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

LA FURA DELS BAUS TANCA LA RESIDÈNCIA A MONTMELÓ AMB UN ASSAIG GENERAL DE L'ESPECTACLE "PASTORAL FOR THE PLANET"

  • La Fura dels Baus a la Polivalent de Montmeló

    La Fura dels Baus a la Polivalent de Montmeló

3/2/2020

La Fura dels Baus ha acabat una residència a la Sala Polivalent que ha portat a terme durant un mes.

L'objectiu de la companyia, de llarga i reconeguda trajectòria a tot el món, ha estat preparar el seu nou espectacle "Pastoral for the planet", que estrenarà pròximament a França, per començar després una gira internacional. El colofó final d'aquest mes de residència ha estat l'obertura al públic de dos assajos generals.

"Pastoral for the planet" és un espectacle basat en la sisena simfonia de Beethoven, del qual enguany se celebren els 250 anys del seu naixement. El muntatge preparat per la Fura té una durada d'uns noranta minuts i combina l'òpera, les tecnologies i la dansa i d'altres tècniques artístiques, amb una escenografia evolvent. L'obra pretén reflexionar sobre la relació entre l'ésser humà i la natura i tot el que això ha comportat, especialment a partir de les diferents revolucions industrials i tecnològiques.

Carles Padrissa, director de la Fura del Baus, s'ha mostrat molt agraït pel tracte dispensat per tota la direcció de la Sala Polivalent. Per l'Ajuntament és una satisfacció poder acollir companyes artístiques de renom per tal que puguin dur a terme el procés de creació dels seus espectacles, sigui de la disciplina artística que sigui. D'aquesta manera, la sala compleix un dels seus principals objectius del pla director, que és el foment de la creació artística a Montmeló.Data de modificació: 11/02/2020 18:51:05