Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

00:05  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA SISENA FESTA DE L'ESPORT RECONEIX ELS MERITS ESPORTIUS DE LES GIMNASTES LOCALS

 • Ariadna Pérez del MAR

  Ariadna Pérez del MAR

 • Nestor Pellicer del Club Escacs Montmeló

  Nestor Pellicer del Club Escacs Montmeló

 • Duo Cascanueces del MAR

  Duo Cascanueces del MAR

 • Equip Amateur Femení de CF Montmeló UE

  Equip Amateur Femení de CF Montmeló UE

 • Foto de grup del esportistes nominats i guardonats

  Foto de grup del esportistes nominats i guardonats

2/2/2020

Divendres, 24 de gener, la Sala Polivalent es va omplir per presenciar la 6a edició de la Festa de l'Esport que premiava els millors esportistes i equips locals de l'any 2019.

L'acte va començar amb una exhibició femenina de katas de karate i va continuar amb un recull de fotos i un vídeo mostra de l'esport local. 

Després dels parlaments del nou regidor d'Esports, Sito Jiménez i de l'alcalde de l'ajuntament de Montmeló, Pere Rodríguez, es van recordar els criteris per a la selecció i tria dels esportistes i es va donar pas al repartiment de guardons. A l'igual que la passada edició, enguany es van lliurar tres tipus de guardons:

Reconeixement als valors esportius
En aquesta categoria totes les persones nominades van ser guardonades. Cada entitat podia presentar un esportista per cada categoria (Millor esportista en valors menors de 12 anys, Millor esportista en valors de 12 a 17 anys i Millor esportista en valors major d'edat). Es podia presentar qualsevol persona relacionada amb l'entitat (entrenador, delegat, president, ...) mereixedora d'un guardó per la seva actitud, manera de fer, en referència als valors esportius. Es van reconèixer un total de 14 esportistes.

Millors esportistes del 2019
Cada entitat podia presentar dues candidatures per categoria individual i una per la categoria d'equip. La votació per a la tria del millor esportista s'ha fet per dues vies: un jurat relacionat amb el món de l'esport però que no podia pertànyer a cap entitat que presentés candidats i la ciutadania a través de la web de l'ajuntament. El valor dels vots era del 60% el del jurat i del 40% el vot electrònic.
Destacar que aquesta edició els dos premis en categoria menor d'edat han estat per representants del MAR (Montmeló Associació de Rítmica).

 

 • Millor Esportista menor d'edat. ARIADNA PÉREZ del Montmeló Associació de Rítmica
 • Millor Esportista major d'edat. NESTOR PELLICER del Club Escacs Montmeló
 • Millor Equip menor d'edat. DUO CASCANUECES del Montmeló Associació de Rítmica
 • Millor Equip major d'edat. EQUIP AMATEUR FEMENÍ del Club Futbol Montmeló UE

 

Reconeixement institucional
Per segon any també es va realitzar un reconeixement institucional a aquelles persones que practiquen l'esport fora del municipi i que han destacat a la darrera temporada i també un reconeixement a la llarga dedicació a l'esport local.Data de modificació: 06/02/2020 20:31:07