Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:23  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

AMB L'APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DEL POUM DEL CARRER LLIMONA, S'OBREN ELS TRÀMITS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE NOUS HABITATGES A LA ZONA DE L'ESCORXADOR

  • Render de la zona d'habitatges a l'escorxador

    Render de la zona d'habitatges a l'escorxador

1/2/2020

Montmeló tindrà més de 300 habitatges nous. La promoció l'engegaria l'Incasòl i també comptarà amb una zona verda. Així s'ha donat a conèixer al ple de l'Ajuntament del passat 28 de gener.

Vallès Visió - La segona fase de la llosa preveu un carrer que anirà des del pavelló fins a la rotonda de la Sala Polivalent La Torreta. Entre aquest nou carrer i el passatge Pintor Mir, Incasòl preveu construir 4 blocs i una zona oberta verda i pública amb què es respectarà la distància amb els edificis existents. La intenció és que comptin amb uns 350 habitatges. Com a mínim encara es trigarà dos anys a tancar el projecte.

La modificació puntual del POUM per desenvolupar aquest projecte ha comptat amb el suport de les altres formacions. Des de Canviem Montmeló han demanat que es faci una previsió de pisos de lloguer social.

Respecte a l'aparcament que es perdrà a l'escorxador l'equip de govern té intenció d'ampliar la zona taronja i es plantegen crear un aparcament a la part última de la tercera fase del soterrament.Data de modificació: 06/02/2020 20:05:56