Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:21  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LES ENTRADES DE PELOUSE JOVE PER AL GP D'ESPANYA DE F1, JA A LA VENDA

  • Pelouse

    Pelouse

5/2/2020

La fórmula més econòmica perquè els joves gaudeixin de la categoria reina de l’automobilisme envoltats de diversió, per només 35€.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat avui a la venda les entrades de Pelouse Jove, una fórmula que repeteix després de l'èxit del curs passat. Per només 35€, els joves d'entre 16 i 30 anys poden gaudir de l'experiència completa del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020.

L'entrada de Pelouse Jove, una zona situada al revolt 4 del traçat, és una entrada d'un únic dia (diumenge 10 de maig). Els assistents, a més de presenciar les curses d'alguns dels millors campionats d'automobilisme com F1, F2 i F3, també podran gaudir de molts altres avantatges.

 

Els compradors de Pelouse Jove tindran propostes gastronòmiques personalitzades, així com la millor ambientació, ja que hi haurà un escenari amb un DJ. També disposaran d'una pantalla gegant per poder seguir al detall l'activitat que esdevé a la pista mundialista.

Per si tot això fos poc, l'entrada de Pelouse Jove garanteix l'accés als entrenaments de pretemporada, els Formula 1 pre-season testing; i al Pit Walk que es realitza durant el GP d'Espanya, el dijous 7 de maig.Data de modificació: 06/02/2020 19:38:06