Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:32  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT DUU A TERME UNA REFORMA INTEGRAL DE LES PORTES DEL BOXS

  • Boxs del Circuit

    Boxs del Circuit

  • Boxs del Circuit

    Boxs del Circuit

31/1/2020

Més enllà de les portes seccionals motoritzades, el sistema d’il·luminació dels garatges també s’ha renovat per tal de disminuir el consum i augmentar la potencia.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya estrena una aparença renovada del pit lane. Tots els boxs llueixen un frontal completament nou, i és que s'han substituït les antigues portes per unes noves motoritzades.

 

Aquesta remodelació no només suposa un evident canvi visual quant a modernitat es refereix, sinó que també es guanya en confort. Les noves portes, que passen de ser manuals a automàtiques, integren una altra porta seccional per a vianants, la qual cosa facilita l'entrada i la sortida als garatges. En la part superior, hi ha una tarja transparent que possibilita l'entrada de llum natural.

 

En aquesta mateixa direcció, i d'acord amb els principis de gestió sostenible i compromesa amb el medi ambient del traçat català, el sistema d'il·luminació dels garatges també s'ha substituït. S'han instal·lat llums LED, amb un consum notablement inferior i una potència superior.

L'estrena pública de tots aquests canvis es farà oficial en tot just unes setmanes, quan arrenqui el primer esdeveniment esportiu del calendari 2020 amb la disputa de sis jornades de Formula 1 pre-season testing.Data de modificació: 31/01/2020 12:44:22