Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:42  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

LA FURA DELS BAUS PREPARA EL SEU NOU ESPECTACLE A MONTMELÓ

  • La Fura dels Baus prepara el seu nou espectacle a Montmeló

    La Fura dels Baus prepara el seu nou espectacle a Montmeló

26/1/2020

La companyia de renom La Fura dels Baus, responsable d’una cinquantena d’espectacles de renom, està assajant al territori. Concretament, a la Sala Polivalent de La Torreta de Montmeló.

 

Vallès Visió - Aquesta cançó que sona forma part de La sisena simfonia de Beethoven que porta per nom La Pastoral i retrata la vida en el camp. La Fura dels Baus s’ha inspirat en aquesta simfonia i ha creat l’obra ‘Pastoral for the Planet‘. Amb aquest espectacle, la Fura recupera el missatge de l’autor alemany i convida el públic a reflexionar sobre la relació entre l’ésser humà i la natura. Una temàtica que actualment està en boca de tothom a causa del canvi climàtic. Com ja és tradició als espectacles de la Fura, ‘Pastoral For The Planet‘ també proposa interaccions amb el públic a través del telèfon mòbil. Fins i tot, els espectadors podran escollir com acaba l’obra.

 

Per donar vida a aquesta obra, la Fura ha comptat amb el dissenyador serbi Mihail Milunovic. Ell ha donat forma a aquesta història, tot un repte perquè tots els dissenys barregen el caràcter terrenal de la natura amb les creacions abstractes pròpies de la companyia.

 

De moment, l’obra està gestant-se a la Sala Polivalent de Montmeló però l’objectiu és que faci gira. Per aquest motiu, l’obra compta amb un equip de vídeomapping encarregat de submergir l’espectador en aquest món. Gràcies a la tecnologia, les projeccions es poden adaptar a qualsevol teatre.

 Data de modificació: 30/01/2020 19:50:37