Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:43  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

NOU PROJECTE "APRÈN I TREBALLA" PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

  • Singnatura del conveni de col·laboració del projecte "Aprèn i Treballa"

    Singnatura del conveni de col·laboració del projecte "Aprèn i Treballa"

  • Singnatura del conveni de col·laboració del projecte "Aprèn i Treballa"

    Singnatura del conveni de col·laboració del projecte "Aprèn i Treballa"

30/1/2020

L’Ajuntament de Montmeló i l’entitat Grupdem, que gestiona a Montmeló un Centre Especial de Treball i el Centre Ocupacional El Trencadís, signen un conveni de col·laboració per a tirar endavant el projecte “Aprèn i Treballa”, per a persones amb discapacitat.

 

Aquest projecte, finançat també per l’Obra Social de La Caixa, inclou 160 hores de formació teòrica (bàsicament en competències bàsiques, transversals i tècnic-professionals), tutories, elaboració del projecte professional i portafoli, i 100 hores de pràctiques amb suport al seu Centre Especial de Treball.

 

La participació dels usuaris al projecte es planteja de forma gratuïta, i els únics requisits per accedir-hi són que tinguin una discapacitat acreditada, un nivell suficient de lectura i escriptura per seguir adequadament la formació i que es comprometin en l’assistència. Hi participen cinc persones de Montmeló que van ser convocades a través del Servei Local d’Ocupació.

 

La formació teòrica comença el dilluns 4 de febrer i es farà a les instal·lacions de l’equipament G2M Centre de Formació i Recursos.Data de modificació: 30/01/2020 14:35:21