Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:11  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT ACULL UNA NOVA EDICIÓ DEL CICLE DE PASSEJADES PER A GENT GRAN

  • Cicle de passejades per a gent gran

    Cicle de passejades per a gent gran

29/1/2020

Més de 150 persones han participat en aquesta activitat de la Diputació de Barcelona coorganitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya va celebrar ahir una altra edició del Cicle de Passejades per a gent gran. Aquesta activitat és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i del seu programa d'activitat esportiva, amb la qual col·labora l’Ajuntament de Granollers. La passejada ha reunit enguany a més de 150 persones provinents de les poblacions de Granollers, Gironella, Martorell i l'Hospitalet de Llobregat.

 

El recorregut es va iniciar a Granollers, passant per la llera del riu Congost fins al Circuit de Barcelona-Catalunya. Una vegada a la pista mundialista, els participants van realitzar una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, coneixent espais exclusius com la sala de premsa, direcció de cursa o el podi. Per acabar la jornada, totes les persones presents van realitzar dues voltes completes per la pista en autocar.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya va iniciar la seva col·laboració amb el Cicle de Passejades l'any 2012, i continua apostant per aquesta iniciativa, l'objectiu de la qual és facilitar la incorporació de l'activitat física en la vida diària de la gent gran, potenciar un estil de vida actiu i donar a conèixer diferents entorns.

 

 Data de modificació: 29/01/2020 13:30:12