Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:28  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

DESVETLLADA LA IMATGE OFICIAL DEL FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020

  • Cartell F1 2020

    Cartell F1 2020

27/1/2020

En la mateixa es reflecteix la relació entre el traçat i la ciutat de Barcelona amb l’F1®, que sumarà 30 edicions d’història en tot just uns mesos.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- La imatge oficial del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 ja ha estat desvetllada. En aquest any tan especial, que celebrarà la 30a edició de l'esdeveniment esportiu al Circuit de Barcelona-Catalunya, s'ha volgut posar en relleu l'atractiva fórmula que presenta: una de les competicions de més alt nivell del món allotjada a la ciutat comtal, que complementa l'activitat de motor amb cultura, gastronomia, oci i molt més.

 

La imatge oficial per al present curs esportiu mostra aquesta fusió amb dos escenaris diferenciats. D'una banda, la recta principal del Circuit, amb la tribuna que tant la caracteritza a la dreta, i amb dos monoplaces rodant d'algunes de les escuderies amb més història (Ferrari i McLaren). Aquest sector és, sens dubte, un dels més especials i reconeguts del traçat. D'altra banda, l’“Skyline” de Barcelona de fons, amb alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat comtal.

 

L'any en el qual se sumen 30 edicions d'història i de relació entre el Circuit de Barcelona-Catalunya i la Fórmula 1, la imatge ha estat mostrada per primer cop durant la Fira Internacional de Turisme a Madrid, escenari on el traçat català promociona aquesta setmana els seus principals atractius.Data de modificació: 27/01/2020 09:14:48