Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:01  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'OFICINA DE CATALÀ PROMOU EL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC 2020

  • Cursos de català per a adults a Montmeló

    Cursos de català per a adults a Montmeló

  • Consorci Per a la Normalització Lingüística

    Consorci Per a la Normalització Lingüística

24/1/2020

L'Oficina de Català ha començat els cursos d'aquest trimestre amb alumnes que s'inicien a parlar la llengua. La majoria són persones nouvingudes que han arribat a Catalunya i necessiten que se'ls parli català a fi de practicar-lo i aprendre'l.

 

És per això que s'inicia un cop més la nova edició del Voluntariat per la llengua i així buscar persones, que com els alumnes de català, vulguin conèixer la llengua i  agafar fluïdesa a l'hora de parlar-la, tots ells seran els nous aprenents lingüístics en aquest 2020 que acabem d'encetar. L'únic que es demana és dedicar una hora a la setmana a parlar en català amb algun voluntari lingüístic.

 

D'altra banda, per tirar endavant aquest programa organitzat per la Generalitat i que porta més de 15 anys a Montmeló, es necessiten persones catalanoparlants que  vulguin donar un cop de mà. Qualsevol que disposi d'una hora lliure a la setmana per xerrar, passejar i ajudar els altres,  pot contactar amb l'Oficina de Català i formar part dels voluntaris lingüístics d'aquesta nova etapa.

 

Tant si el català és la llengua habitual, com si es vol aconseguir millorar a l'hora de parlar-lo, cadascú dels interessats pot contactar amb l'Oficina de Català a través del correu electrònic montmelo@cpnl.cat o bé fer un truc al 93 572 00 00 ext. 148 per formar part de la nova edició del Voluntariat lingüístic, carregat de propostes i noves activitats per trobar-se i passar una bona estona.Data de modificació: 24/01/2020 17:35:13