Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:25  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, PRESENT NOVAMENT A FITUR

  • Inauguració FITUR

    Inauguració FITUR

23/1/2020

La fira de turisme de Madrid és aquesta setmana l’escenari promocional dels principals atractius del traçat, el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya està present un any més a Fitur (Fira Internacional de Turisme), punt de trobada global per als professionals del turisme, que ha obert les seves portes aquesta setmana a Madrid.

L'estand de Catalunya (7B07) és el lloc en el qual està situat l'espai del Circuit. Aquest estand reuneix l'oferta d'entitats, empreses i institucions del territori català i presenta una diversitat de productes i marques turístiques.

 

Amb la participació del traçat barceloní s'impulsa la promoció dels principals atractius del 2020, el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™. En aquesta mateixa direcció, el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix un gran al·licient, compta amb un Ferrari F10, una rèplica exposada del cotxe amb el qual Fernando Alonso va aconseguir ser subcampió del món.

 

Durant la inauguració oficial de la fira, l’Hble Sra. Àngels Chacon, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha visitat l’espai del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Encara que la fira té lloc del 22 al 26 de gener, l'accés està restringit als professionals del sector fins al cap de setmana. Els dies 25 i 26, el públic ja podrà accedir al recinte firal i visitar lliurement l'espai del Circuit.

 

Destacar que l'any passat van ser més de 110.000 visitants i gairebé 10.500 empreses expositores de 165 països diferents les que van estar presents.Data de modificació: 24/01/2020 10:30:16