Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:30  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

LA UBCM RECULL 1.324 € PER A AFANOC, DINS LA CAMPANYA SOLIDÀRIA DE NADAL

  • Entrega del xec solidari

    Entrega del xec solidari

21/1/2020

La campanya solidària de Nadal que va començar el 10 de desembre, ha finalitzat aquest passat cap de setmana amb una festa amb activitats infantils, amb el sorteig dels vals guanyadors i amb l'entrega del Xec solidari dels 70 establiments participants en la campanya.

 

Dissabte 18 de gener es donava per tancada la campanya solidària de nadal de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló amb una festa al carrer Major. A partir de les 11 del matí, els infants han gaudit d'una xocolatada i de diferents talles on s'han maquillat i ha dibuixat com imaginen "La casa del Xuklis".

 

Cap al migdia les persones representants de la UBCM han fet entrega a l'associació AFANOC d'un xec solidari per valor de 1.324 €. Aquests diners representen el 5% de les vendes obtingudes aquest Nadal en els 70 establiments comercials adherits a la UBCM. El projecte "La casa dels Xuklis" s'encarrega de donar atenció als infants i adolescents malalts de càncer i les seves famílies. Tot seguit, s'ha procedit al sorteig dels 10 vals de 100 € entre les persones participants en la campanya.

 

L'organització ha valorat molt positivament aquesta campanya comercial perquè ha assolit un alt grau de participació ciutadana i al mateix temps s'ha ajudat directament a un projecte solidari. La UBCM continua treballant i dinamitzant el comerç local amb noves activitats i col·laboracions.Data de modificació: 24/01/2020 17:31:25