Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:06  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

LA COL·LOCACIÓ DE LA NOVA GESPA DEL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL ARRIBA A LA SEVA FI

  • Aspecte de les obres de col·locació de la nova gespa

    Aspecte de les obres de col·locació de la nova gespa

22/1/2020

El procés de substitució de la gespa també està comportant un seguit de millores a les instal·lacions del camp de futbol com és el canvi de tanca que divideix el camp de les piscines, la renovació de les porteries, de les banquetes, de les xarxes aturapilotes i del marcador electrònic.

 

 La superfície total de gespa que s'ha substituït és de 6.500 m² que es correspon a les dimensions totals del camp de 104 x 62,5 metres. Després del desmuntatge de l'antiga gespa, es va procedir a la neteja de la base asfàltica i a la regulació i preparació de la superfície del camp, especialment a la zona de la porteria est, on es va detectar irregularitats en la planimetria a causa de les arrels dels arbres situats fora del terreny de joc. Per evitar futurs desperfectes d'aquest tipus s'ha fet una rasa antiarrels de 20 cm d'ample per 80 cm de profunditat. A continuació es va fer una actuació exhaustiva i general en el sistema de rec que ha comportat el canvi i l’aixecament dels canons d'aigua.

 

La instal·lació de la nova gespa s'ha realitzat de manera correcta i sense problemes tècnics, encara que les gelades d'aquests dies de gener ha retallat les hores de treball dels operaris i ha comportat més dies de feina. A hores d'ara la catifa de gespa nova ja està col·locada. En aquests moments s'està procedint a les feines de marcatge de les línies del camp que com fins ara serà d'un camp de futbol 11 i dos camps de futbol 7. Les mides finals del terreny de joc seran de 99,2 x 59,5 metres.

 

Durant aquests pròxims dies, es procedirà a l'estesa del reblert amb sorra silícia nova i tot seguit es raspallaran les fibres per homogeneïtzar la superfície i afavorir la posició vertical dels filaments. A continuació es procedirà a reomplir la gespa amb el reblert reutilitzat del camp existent i s’omplirà de cautxú nou la part superficial, finalment es raspallarà per tal que les fibres assoleixin una posició recta de la gespa i un bon acabat final del camp. Un cop finalitzats els treballs de la gespa es procedirà a col·locar tots els elements que complementen el camp, com són les noves porteries, banderins de corner i les noves banquetes.

 

El sistema d'il·luminació mantindrà les torres existents, el cablejat i elements de control amb petites modificacions, es canviaran els focus per nous de sistema led, aquests treballs estan previstos per la primera setmana de febrer i no afecten al funcionament del camp.

 

La finalització de les obres del canvi de gespa i treballs complementaris al camp està prevista per finals del mes de gener. Les condicions meteorològiques dels darrers dies han endarrerit la seva execució. Així doncs, els diferents equips del CF Montmeló UE podran tornar a jugar i entrenar en el nou terreny de joc a partir del mes de febrer.Data de modificació: 30/01/2020 20:03:47