Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:09  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

L'INSTITUT ORGANITZA L'EXPOSICIÓ "LA MODA AL LLARG DELS SEGLES"

  • Història de la indumentària i la moda

    Història de la indumentària i la moda

11/1/2020

L'alumnat de 4tB de l'INS Montmeló organitza l'exposició anomenada "La moda al llarg dels segles", ubicada al Museu de Montmeló del 14 al 17 de gener.

L'exposició neix d'un projecte amb l'objectiu de donar resposta a preguntes com "quins van ser els inicis de la moda?", "com es vestien antigament?". L'alumnat ha estat treballant i organitzant aquesta exposició durant tot el primer trimestre de curs i en ella es podrà trobar informació relacionada amb la moda des del neolític, passant per l'època grega i romana, la medieval, el segle d'Or i l'Antic Règim, el segle XIX i finalment el segle XXI.

A banda dels murals, l'exposició l'exposició compta amb tallers elaborats pel mateix alumnat que a més seran els encarregats de realitzar visites guiades a estudiants de les escoles Sant Jordi i Pau Casals, així com del mateix Institu. L'exposició, més, té un caràcter solidari: tota la recaptació de les entrades anirà destinada a la campanya municipal de "Cap infant sense regal" de l'any vinent.

 

Recordem que la inauguració serà dimartsa 14 de gener a les 18 hores i romandrà oberta al públic fins al dia 17 en l'horari habitual del Museu de MontmelóData de modificació: 14/01/2020 14:38:29